PSD Suceava crede ca cel mai potrivit slogan pentru PD-L este „Pumnii mei minte nu are”


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PSD Suceava, Corneliu Popovici, a declarat într-o conferinta de presa, ca situatia din judetul Suceava se îndreapta spre o situatie anormala, spre dictatura.

Acesta a prezentat mai multe situatii înregistrate în mai multe localitati din judet. Astfel, în comuna Preutesti, candidatul PD-L la functia de primar, Alexandru Anita, a lovit, luni, o batrâna în vârsta de 63 de ani care simpatizeaza candidatul PSD. Corneliu Popovici a precizat ca femeia a avut nevoie de îngrijiri medicale, în spital, având si un certificat medico-legal, care atesta ca a fost lovita.

Un alt incident prezentat de Corneliu Popovici s-a înregistrat în comuna Capu Câmpului, unde primarul Gheorghe Cajvan, care candideaza din partea PD-L, a informat pe administratorul scolii, Maria Popa, ca postul sau va fi desfiintat la sfârsitul anului scolar, anuntul fiind facut dupa ce sotul acesteia candideaza pentru Consiliul Local din partea PSD.

Corneliu Popovici a mai mentionat ca în orasul Gura Humorului si comunele Paltinoasa si Darmanesti, membri ai PD-L ameninta reprezentantii altor partide care posteaza afise electorale.

Cu „o situatie incredibila” s-au confruntat marti, social-democratii suceveni la sediul partidului, unde „o ceata de baieti” a dat jos afisele PSD si au montat afise ale PD-L, acestea fiind apoi îndepartate de membri ai PSD.

Corneliu Popovici a concluzionat ca echipele cu care PD-L face astfel de actiuni sunt realizate cu persoane din lumea interlopa si ca „cel mai potrivit slogan pentru ei este – Pumnii mei minte nu are”.


Intră acum și în grupul de