Un adolescent de 16 ani din Vicovu de Sus aflat la volanul unei mașini a provocat un accident cu un rănit și a fugit


Intră acum și în grupul de

Un adolescent de 16 ani din Vicovu de Sus este cercetat pentru mai multe infracțiuni după ce, duminică seara, a provocat un accident și a fugit.

Astfel, duminică în jurul orei 20.10,  în timp ce conducea autoturismul, pe DN 2H, în interiorul localității Vicovu de Jos, un localnic de 19 ani, a fost tamponat de un autoturism înmatriculat în străinătate, care  circula din sens opus și care, a pătruns pe contrasens.

Din accident, a rezultat rănirea ușoară a șoferului de 19 ani care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Acesta a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii, conducătorul auto vinovat de producerea  accidentului a fost identificat ca fiind un minor de 16 ani din orașul Vicovu de Sus, acesta fiind condus  la sediul Poliției municipiului Rădăuți, recunoscând fapta comisă, ocazie cu care, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a deschis un dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de “vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului” și „conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, ce va fi soluționat procedural, precizează sursa citată. (N.B.)


Intră acum și în grupul de