Agent de poliție din cadrul SAS Suceava amenințat la ieșirea de la film de un bărbat pe care îl sancționase în urma unei descinderi. Agresorul a fost reținut pentru ultraj


Intră acum și în grupul de

Un bărbat care a amenințat un polițist pentru că în urmă cu doi ani l-a sancționat contravențional în urma unei descinderi a fost reținut pentru ultraj.

Potrivit Poliției Suceava, un agent de poliție în cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Acțiuni Speciale, a fost  înjurat, jignit şi ameninţat verbal de un sucevean care îi reproșa că, în urma unei intervenții la un eveniment în urmă cu circa doi ani, l-ar fi sancționat contravențional.

Evenimentul s-a petrecut duminică la ieșirea polițitului de la un film de la Cinema City, când polițistul a fost agresat verbal, dar agresorul a încercat să-l provoace pe agentul de poliție agitându-se ameninţător.

Agentul SAS Suceava a menționat că bărbatul respectiv i-a reproșat  că în urmă cu circa doi ani, cu ocazia unei intervenții la un eveniment la clubul „Ranch”, din municipiul Suceava, l-ar fi sancționat contravențional.

Un procuror al Parchetului Judecătoriei Suceava a dispus începerea cercetărilor pentru ultraj, iar pe numele agresorului a fost emis mandat de aducere acesta fiind audiat, iar apoi a fost reținut 24 de ore.(N.B.)


Intră acum și în grupul de