Un tânăr botoșănean cu probleme psihice a declanșat alarma unei bănci din centrul Sucevei, iar apoi a mers la o alta cerând să primească bani


Intră acum și în grupul de

Un tânăr de 22 de ani din comuna botoșăneană Vorniceni, cu probleme psihice, a fost internat în Secția de neuropsihiatrie a SJU Suceava după ce marți dimineața a declanșat alarma unei bănci situată în centrul municipiului Suceava, iar după ce a fost audiat la Poliție a mers din nou în zona centrală unde a intrat într-o altă bancă cerând să primească bani deși nu avea niciun document asupra sa și nici nu știa de unde trebuie să primească banii.

Potrivit Poliției Suceava, marți dimineața în jurul orei 7.30, un bărbat a tras de ușa de acces în sediul unei bănci din zona centrală a municipiului, fiind declanșată alarma.

Un echipaj al Poliției a identificat persoana în cauză, un tânăr de 22 ani din Vorniceni- Botoșani,  bolnav psihic.

El a fost audiat la sediul Poliției municipale Suceava unde a declarat faptul că nu a intenționat să pătrundă fără drept în sediul agenției bancare ci doar a intenționat  să scoată bani de pe un card, dar în momentul în care a deschis ușile s-a pornit alarma, s-a speriat și a fugit din zonă.

După audiere, tânărul a plecat din sediul Poliției și a mers la sediul unei alte agenții bancare unde a solicitat să-i fie eliberată o sumă de bani din străinătate, lucru care nu s-a putut realiza întrucât tânărul nu avea asupra lui documente de identitate precum și nici nu putea spune de unde vin banii.

Din cauza comportamentului avut, tânărul a fost internat la Secția de neuropsihiatrie a Spitalului județean de urgență Sf. Ioan cel Nou Suceava în vederea acordării de îngrijiri medicale.(N.B.)


Intră acum și în grupul de