Angela Zarojanu il acuza de plagiat pe primarul Ion Lungu


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei municipale Suceava a PNL, Angela Zarojanu, candidat pentru fotoliul de primar al municipiului, l-a criticat pe primarul în functie, Ion Lungu (membru PD-L) ca nu face altceva decât sa-si aroge meritele echipei liberale si a mai multor ministri ai Guvernului PNL, condus de Calin Popescu Tariceanu. „Oameni buni, nimeni nu contesta niste merite ale primarului Lungu, dar trebuie sa fie foarte clar, oricine poate avea idei, proiecte, dar daca nu vin banii, atunci degeaba, iar cei care au dat banii au fost ministrii din cabinetul Tariceanu”, a spus Angela Zarojanu.

Aceasta a tinut sa-l compare pe Ion Lungu cu un elev care copie în graba la teza de la colegul de banca, în speranta ca va lua un 5 si va trece clasa.

Zarojanu sustine ca Lungu si-a însusit nemeritat proiectul intitulat Suceava- zona metropolitana, proiect care sustine ca este al domniei sale. În acest sens, Zarojanu a venit la conferinta de presa cu o serie de extrase din presa din acest mandat, din care reiesea ca ea este initiatoarea acestui proiect. „Simt nevoia sa protestez fata de aceste lucruri. Eu îi multumesc ca-mi face campanie si îl asigur ca dupa ce voi deveni primar, voi duce la îndeplinire proiectul”, a conchis Angela Zarojanu.


Intră acum și în grupul de