Autoturism răsturnat după ce un prahovean a pierdut controlul volanului în ”curba morții” de la Prisaca Dornei


Intră acum și în grupul de

Un autoturism în care se aflau trei persoane s-a răsturnat, miercuri după-amiază, în afara părții carosabile, acroșând gardul unei locuințe, după ce un prahovean a pierdut controlul volanului în ”curba morții” de pe DN 17, din localitatea suceveană Prisaca Dornei.

FOTO: ISU Suceava

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri, la ora 18.30, în timp ce conducea autoturismul într-o curbă periculoasă pe DN 17, în interiorul localității Prisaca Dornei,  un bărbat de 48 de ani, din județul Prahova, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile, acroșând gardul împrejmuitor al unui imobil.

ISU Suceava informează că la locul accidentului a intervenit Modulul SMURD al Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Moldovenesc, sprijinit de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean.

”Un autoturism a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. În interior se afla o familie, părinţii (49 şi 48 de ani) şi fiul acestora (25 de ani). Nu au fost persoane încarcerate, cei trei ieşind din autoturism până la sosirea salvatorilor.


După acordarea primului ajutor medical, doar tânărul de 25 de ani a fost transportat la Centul de Primire Urgenţe al spitalului din Câmpulung Moldovenesc”, precizează ISU Suceava.

FOTO: ISU Suceava

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, după care, la spital,  i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal, ce va fi soluționat procedural, mai menționează Poliția Județeană Suceava.

În ”curba morții” de pe DN 17, în interiorul localității Prisaca Dornei, și-au pierdut viața șapte persoane, în două accidente rutiere grave. (Irina Lițu)

Grav accident in localitatea Vama dupa ce un TIR incarcat cu cherestea s-a rasturnat

VIDEO Dezastru pe DN 17 la Prisaca Dornei! Trei bărbaţi morţi, după ce un camion încărcat cu cherestea s-a răsturnat


Intră acum și în grupul de