FOTBAL. Liga III-a : Totul sau nimic : Aerostar Bacau – Raraul C-lung Moldovenesc, vineri, ora 18


Intră acum și în grupul de

Raraul se deplaseaza vineri pe terenul ocupantei locului secund în clasamentul primei serii, Aerostar Bacau, într-o încercare disperata de a-si repara situatia alarmanta din clasament. Aruncati în zona retrogradarii dupa insuccesul din etapa precedenta, când au pierdut pe teren propriu, scor 0-2, în fata celor de la CF Braila, fotbalistii câmpulungeni spera sa poata produce astazi o surpriza pe terenul „aviatorilor” si sa ramâna astfel în lupta pentru mentinerea în Liga a III-a.

„Mergem sa ne jucam sansa. Mai mult de atât avem nevoie de victorie. Un rezultat de egalitate nu ne ajuta, practic, cu nimic, întrucât nu ma astept la un joc favorabil al rezultatelor în aceasta etapa”, declara înaintea întâlnirii de astazi, antrenorul-jucator al Raraului, Cristi Popescu. De partea cealalta, în sânul formatiei gazda, atmosfera este mult mai relaxata, gruparea antrenata de suceveanul Ioan Radu având nevoie de un singur punct pentru a-si asigura matematic calificarea la barajul de promovare în liga secunda.

Gruparea câmpulungeana ar putea primi însa o mâna de ajutor nesperata din partea federatiei, oficialii fotbalului românesc fiind obligati prin regulament sa excluda din campionat formatia FCM Bacau II, în eventualitatea în care, prima echipa a orasului, FCM Bacau, retrogradeaza în Liga a III-a la finalul actualului sezon.  

Disputa pentru locul 6 

Juventus Falticeni – FC Bârlad, vineri, ora 18, Stadion „Nada Florilor”

Juventus Falticeni si FC Bârlad îsi disputa vineri locul 6 în clasament. Dupa un parcurs oscilant în returul campionatului, gruparea de pe malul Somuzului tinteste toate cele trei puncte puse în joc pentru a se apropia decisiv de obiectivul stabilit la startul sezonului: o clasare în prima jumatate a ierarhiei. În partea opusa de teren, formatia oaspete este lipsita de orice griji, dezinvoltura din jocul bârladenilor fiind etalata în etapa precedenta, când au pierdut pe „Areni” cu un spectaculos scor de 3-5.


Intră acum și în grupul de