Handbal, Liga Nationala : Handbalistii suceveni isi doresc un final de sezon reusit


Intră acum și în grupul de

Înaintea meciului din ultima etapa a Ligii Nationale, în care CS Universitatea Suceava va întâlni pe HCM Constanta, handbalistii echipei locale sunt optimisti. Unul dintre principalii artizani ai performantei pe care formatia de handbal suceveana antrenata de Petru Ghervan este pe cale sa o realizeze în acest sezon, Leonard Bibirig, crede ca gruparea suceveana a avut o prestatie buna lucru pe care el l-a intuit din momentul în care a ales sa vina la aceasta echipa. „Ca sa fiu sincer, am crezut de la început în proiectul handbalistic de la Suceava. Daca nu as fi crezut nu as fi venit aici. A fost un an competitional foarte greu în care am avut evolutii bune, am avut si meciuri mai putin reusite. Sper ca dupa partida de la Constanta sa ne îndeplinim obiectivul propus pentru acest sezon” a precizat Leonard Bibirig.

La rândul sau, Iulian Andrei s-a declarat optimist în ceea ce priveste deplasarea de pe litoral de la sfârsitul acestei saptamâni. „E adevarat ca HCM are locul doi asigurat dar eu cred ca orice este posibil. Depinde în ce stare vom fi la ora meciului. Cred ca putem face un joc bun si putem veni cu punct sau puncte de acolo. Vom  trata aceasta întâlnire ca un meci normal de campionat în care obiectivul nostru va fi victoria” a declarat portarul Iulian Andrei.

Antrenorul Petru Ghervan a tinut sa mentioneze ca în cazul în care CS Universitatea va juca în Challenge Cup, meciurile de pe teren propriu se vor disputa la Suceava, varianta de rezerva fiind Roman. „ Ar fi pacat sa ne calificam într-o cupa europeana si sa nu putem juca la Suceava. Eu cred ca vom primi o derogare în acest sens si vom putea evolua la LPS” a precizat tehnicianul studentilor. Acesta a mai spus ca îsi doreste si o evolutie buna a echipei sale la Cupa României, competitie ce se va desfasura în a doua jumatate a saptamânii viitoare, la Braila. „ O prestatie buna la Cupa României ar putea încununa un sezon reusit pentru noi. Nu conteaza ca vom juca cu UCM Resita sau Stiinta Bacau. Trebuie sa demonstram ca avem valoare” a adaugat antrenorul universitarilor.

Partida dintre HCM Constanta si CS Universitatea se va disputa duminica, de la ora 11.45. 


Intră acum și în grupul de