Acasă Actualitate Fotbal : Patronul Arpad Paszkany vrea ca CFR Cluj sa joace in...

Fotbal : Patronul Arpad Paszkany vrea ca CFR Cluj sa joace in grupe cu FC Porto


Intră acum și în grupul de

Patronul echipei CFR Cluj, Arpad Paszkany, a declarat ieri ca formatia din Gruia este pregatita sa joace în grupele Ligii Campionilor si si-ar dori ca unul dintre adversari sa fie FC Porto, gruparea despre care spune ca nu îi este frica. “Suntem pregatiti de Liga Campionilor si asteptam cu nerabdare sa cânte imnul Ligii pe stadionul nostru. Ne putem bate cu oricine. Realul a luat-o în freza de la Huelva. Ce, ei sunt mai breji ca noi? Mi-as dori sa picam în grupe cu Porto, care nu joaca grozav. De Porto nu mi-e frica. Daca am pica cu Porto, ar fi foarte bine. Putem sa trecem de grupe. Cu sapte puncte, se poate reusi acest lucru”, a declarat Arpad Paszkany, care a adaugat ca nicio echipa din România nu poate emite pretentii, pentru moment, la un titlu european: “În urmatorii 15 ani, nicio echipa din România nu va câstiga Liga Campionilor. Poate Cupa UEFA, cu toate ca si aici este greu”.

CFR Cluj va evolua în grupele Ligii Campionilor, dupa ce miercuri, în urma succesului cu Universitatea Cluj, scor 1-0, din ultima etapa a Ligii I, a devenit campioana României.
Referitor la scandalul servietei cu bani, cu care au fost prinsi apropiati ai patronului Stelei, Gigi Becali, înainte de meciul dintre “U” Cluj si CFR, Pazkany a afirmat ca nu este deranjat de premierea adversarilor: “Exista riscul ca fotbalistul care are promisa o suma mare de bani sa fie inhibat si sa nu dea randamentul pe care l-ar putea oferi în mod normal. Atât timp cât nu se premiaza arbitrii sau alte persoane, nu am nicio problema. M-as simti prost ca un jucator de la CFR sa fie chemat la audieri. Oricum, nu este pentru prima data când s-au facut astfel de practici. Chestia asta de la Cluj se putea întâmpla oriunde. Au fost si alte echipe care au jucat împotriva noastra si au primit promisiuni”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version