Acasă Actualitate Familie din Dolhești, înșelată cu 2.600 de lei de tineri necunoscuți ce...

Familie din Dolhești, înșelată cu 2.600 de lei de tineri necunoscuți ce ar fi trebuit să le vopsească acoperișul. Pentru a le da banii, proprietarul a mers de două ori la un bancomat din Fălticeni


Intră acum și în grupul de

O femeie din comuna Dolhești a sesizat, vineri după amiaza, că a fost înșelată de șase tineri necunoscuți care se angajaseră să-i vopsească acoperișul, dar că aceștia au încasat 2600 de lei fără să finalizeze lucrarea.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi seara, bărbatul şi soţia sa au auzit cum persoane necunoscute treceau pe drum și strigau că vopsesc acoperișurile casei.

Ei au ieșit imediat la poartă și după ce au discutat cu acești tineri necunoscuți, s-au înțeles să le vopsească acoperișul casei a doua zi cu o culoare roșie.

Astfe, vineri dimineața șase tineri necunoscuți au venit să-i vopsească acoperișul casei.

S-au înțeles cu unul dintre tineri, căruia i se spunea Vali cu suma de  2.000 lei . Pentru că nu a avut bani în casă  soţul femeii de 61 de ani a mers și a scos bani de la un bancomat din municipiul Fălticeni și i-a dat tânărului necunoscut, la întoarcere.



Ulterior, ceilalți tineri au vopsit acoperișul casei cu o vopsea pe care ei au denumit-o decapaj, culoare gri, suport pentru coloarea roșie. În acest timp, cel care a primit banii a plecat de la respectiva locuință.

După ce au terminat de vopsit acoperișul casei cu acel decapaj, tinerii respectivi i-au mai cerut bărbatului 600 lei susținândt că au folosit multă vopsea.

 Pentru că nu avea banii în casă  bărbatul a mers cu trei tineri în municipiul Fălticeni, a scos banii de la un bancomat și le-a dat acestora suma de 600 lei.

Când a revenit la domiciliu și i-a spus soției că a mai dat suma de 600 lei aceasta a sesizat poliția prin apelul de urgență 112 , anunțând că a fost înșelată  de cei în cauză, întrucât nu au terminat lucrarea, respectiv vopsirea acoperișului cu acea vopsea roșie.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru înșelăciune.

Poliţiştii au atras încă o dată atenţia cetăţenilor să efectueze lucrări în gospodărie doar apelând la agenţi economici autorizaţi sau cu sprijinul persoanelor cunoscute.

„Nu facilitaţi intrarea în curţi sau locuinţe a persoanelor necunoscute, infractorii voiajori apelând la diverse moduri de operare pentru a ajunge mai uşor la locaţiile în care depozitaţi bani sau valori”, avertiează Poliția Suceava.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version