PSD il trage de urechi, pentru impolitete si minciuna, pe Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Liderul judetean al PSD Suceava, Gavril Mîrza, i-a solicitat senatorului PD-L, Gheorghe Flutur, sa-si schimbe complet atitudinea fata de Ion Iliescu, presedinte fondator al partidului, aducându-i aminte ca, „este ceea ce este” în momentul de fata datorita lui Ion Iliescu. Presedintele PSD a spus vineri, într-o conferinta de presa, ca senatorul Flutur „se leaga de Ion Iliescu de parca ar fi varul lui” si ca nu tine cont ca între ei este o diferenta de vârsta de aproximativ 30 de ani. „Sa nu uite ca datorita lui Iliescu este ceea ce este. Când Iliescu alerga printre gloante la Revolutie, el alerga printre salciile de pe malul Prutului”, i-a amintit Gavril Mîrza lui Gheorghe Flutur. El a mai spus ca acesta din urma nu a facut nimic altceva decât sa atace PSD si ca nu are nicio realizare, atât cât a fost director al Directiei Silvice Suceava, nici în cei opt ani de senator si ca, în calitate de ministru al Agriculturii, a determinat dezastrul actual din mediul rural. Mîrza a precizat ca Programul Fermierul este un esec, gestionarea gripei aviare este investigata de DNA, iar renta viagera a fost desfiintata de Comisia Europeana, care considera ca este ajutor de stat. „Aud acum ca promite ca va majora pensiile daca va ajunge presedintele Consiliului Judetean”, a mai spus presedintele PSD. El a tinut sa remarce ca în cazul acesta, senatorul Flutur nu cunoaste atributiile functiei la care candideaza, dar ca promite orice numai pentru a culege voturi.

    Presedintele PSD Suceava a mai aratat cu aceeasi ocazie ca Flutur nu se poate denumi „agent al viitorului”, atâta timp cât PD-L Suceava propune în judet, la alegerile din acest an, candidati de primari, fosti primari, de dinainte de 1989.
    Reamintim ca presedintele PD-L Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat joi, într-o conferinta
de presa, ca miza alegerilor locale arata ca România se poate desprinde de trecut si sa câstige batalia cu viitorul. Flutur a spus atunci ca „tabara trecutului” este reprezentata de Ion Iliescu si partidul lui, în timp ce
cea a viitorului este reprezentata de PD-L.


Intră acum și în grupul de