Țigări ascunse în saci de făină și bidoane de la detergent lichid, depistate în Vama Siret


Intră acum și în grupul de

Poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali din vama Siret au descoperit, ascunse în bidoane de la detergent lichid şi în saci de făină, peste 500 pachete de țigări ce urmau să ajungă pe piața neagră din România.

Ţigările, în valoare de peste 700 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar persoanele în cauză au fost sancţionate contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei fiecare.

Astfel, duminică dimineața, o suceveancă de 34 de ani care intra în țară prin Vama Siret, avea în autoturismul Volkswagen cu care călătorea bidoane de plastic de la detergent lichid, în care ascunsese 370 pachete de ţigări Rothmans Demi, de provenienţă ucraineană, în vederea sustragerii de la controlul vamal.

În aceeași zi, s-a prezentat în P.T.F. Siret, pe sensul de intrare în țară, un tânăr român de 19 ani care călătorea cu un  autoturism marca Volkswagen.

În urma controlului a fost descoperită ascunsă şi nedeclarată, în vederea sustragerii de la controlul vamal, în saci cu făină, cantitatea de 150 pachete de ţigări, marca Kent, de provenienţă ucraineană.

Ţigările în valoare de 203 lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar tânărul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 5.000 lei.


Intră acum și în grupul de