Acasă Actualitate Scandal în Siret între doi șoferi în urma unei tamponări provocate de...

Scandal în Siret între doi șoferi în urma unei tamponări provocate de un tânăr băut și fără permis


Intră acum și în grupul de

Doi șoferi au provocat scandal, duminică seara, în Siret după o tamponare produsă din vina unuia dintre ei, un tânăr de 21 de ani băut și fără permis.

Potrivit Poliției Județene Suceava,  polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea autoturismul în intersecția str. Vasile Alecsandri cu str. 9 Mai  din localitate, un localnic de 21 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice a acroșat ușor autoturismul condus regulamentar pe drumul prioritar de un bărbat de 48 de ani din comuna Bălcăuți.



În urma impactului, a rezultat  avarierea ușoară a celor două autovehicule.

Tânărul de 21 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat faptul că, tânărul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie auto.

În acest caz s-a deschis un dosar penal pentru  ,,conducerea unui autovehicul fără permis de conducere” și ,,conducerea unui autovehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, ce va fi soluționat procedural. (N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version