Acasă Actualitate PD-L Suceava acuza ca in spatele adevaratelor afaceri cu terenurile proprietarilor „sunt...

PD-L Suceava acuza ca in spatele adevaratelor afaceri cu terenurile proprietarilor „sunt implicate clanuri sustinute de PSD”


Intră acum și în grupul de

Într-un comunicat de presa al PD-L Suceava se precizeaza ca în cadrul întâlnirilor cu cetatenii din judet au fost exprimate multe nemultumiri ale cetatenilor legate de retrocedarile terenurilor adevaratilor proprietari.

Comunicatul mentioneaza ca desi legea privind retrocedarea integrala a proprietatilor este în vigoare, se constata ca multe comisii locale de fond funciar nu îsi asuma aplicarea legii si aleg solutii de pasare a responsabilitatii catre Comisia judeteana sau catre instanta.



Potrivit comunicatului, exista suspiciuni ca în aceste adevarate afaceri cu terenurile proprietarilor, „sunt implicate clanuri sustinute de PSD”.

„Desi s-au erijat în reprezentarea oamenilor saraci, unii dintre ei sunt mari latifundiari si proprietari”, se stipuleaza în comunicatul PD-L, unde se mai vorbeste despre “ascunderea adevarului” asupra terenurilor de la Statiunea de Cercetare a Cartofului Suceava, unde, în perioada guvernarii PSD, s-a schimbat valoarea terenurilor si “sute de adevarati proprietari au fost pacaliti, prin diverse tranzactii cu teren”.

Democrat-liberalii suceveni solicita organelor statului sa grabeasca solutionarea cauzelor aflate pe rol pentru ca tot mai multi cetateni prejudiciati din jurul Sucevei doresc sa se faca dreptate “în urma marelui jaf, marca PSD, de la Statiunea de Cercetare a Cartofului”.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version