Acasă Actualitate FOTBAL liga II : Se clarifica lucrurile si in esalonul secund

FOTBAL liga II : Se clarifica lucrurile si in esalonul secund


Intră acum și în grupul de

> FC Brasov si FC Arges sunt deja promovate, iar CS Otopeni si Gaz Metan Medias au sanse foarte mari de a le urma în Liga I

Liga I s-a terminat, dar cortina nu a cazut peste întreaga scena fotbalistica din tara noastra. Echipele din Liga a II-a îsi continua lupta, în functie de caz, pentru promovarea în primul esalon sau pentru evitarea retrogradarii în cel de-al treilea.



Bucurie de nedescris la Pitesti! Argesenii au trecut deja peste retrogradarea Daciei Mioveni în Liga a II-a si sarbatoresc revenirea lui FC Arges pe prima scena a fotbalului din tara noastra. Sâmbata la prânz, promovarea a fost rezolvata si matematic, prin victoria, scor 1-0, din partida cu FC Târgoviste.  
Desi s-a jucat în Trivale, meciul nu a fost unul deloc facil pentru pitesteni. Cu toate ca nu aveau pentru ce lupta, neavând probleme nici într-o parte a clasamentului si nici într-alta, oaspetii au facut-o pentru onoare. FC Arges a reusit însa sa se impuna greu, pe final, cu 1-0. Unicul gol al întâlnirii a fost marcat de Adrian Iordache, în minutul 79.

Nu putini sunt cei care au cântat deja prohodul Petrolului. Aflati pe locul trei, la opt puncte în spatele celor din Otopeni, prahovenii nu se lasa batuti si spera în continuare la o promovare miraculoasa. Sâmbata dimineata, la Dorohoi, acolo unde joaca botosanenii meciurile de pe teren propriu, ploiestenii au reusit o noua victorie, apropiindu-se la doar cinci puncte de pozitia secunda.

Scapata de grijile retrogradarii, formatia gazda nu a opus niciun fel de rezistenta. La pauza, tabela arata 0-1, Mutiu reusind sa deschida scorul în minutul 19. Scorul final, 0-2, a fost stabilit de Ghita în ultimul minut de joc. Ploiestenii au micsorat ecartul fata de locul secund, dupa ce ieri, CS Otopeni a pierdut la Bacau, scor 0-2 cu FCM din localitate.

 
Seria I

Prefab Modelu – Dinamo II 9-2

FC Sacele – Dunarea Galati 0-0

Inter Gaz – CSM Focsani 2-0

Dunarea Giurgiu – Delta Tulcea 1-0

FCM Câmpina – Sportul Studentesc 1-1

CS Botosani – Petrolul Ploiesti 0-2

FC Brasov – Forex Brasov 0-1

FCM Bacau – CS Otopeni 2-0

CLASAMENT:

   1. FC Brasov 73 p
   2. CS Otopeni 62 p
   3. Petrolul 57 p

 

Seria a II-a

Corvinul – Drobeta 1-3

FC Bihor – Ariesul Turda 0-0

ISCT – CFR Timisoara 3-1

CSM Rm. Vâlcea – Muresul Deva 1-0

Minerul Lupeni – Apulum 0-1

Poli II Timisoara – Jiul 0-1

FCM Resita – Liberty Salonta 2-0

FC Arges – FC Târgoviste 1-0

 
CLASAMENT:

   1. FC Arges 74 p
   2. Gaz Metan 61 p
   3. CSM Rm. Vâlcea 57 p
 


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version