Fotbal, AJF : Avantul Todiresti a castigat doua puncte la „masa verde”


Intră acum și în grupul de

Saptamâna trecuta a fost una plina de evenimente pentru Comisia de Disciplina a AJF Suceava. În cadrul sedintei de joi 8 mai, au fost luate în discutie urmatoarele cazuri:

– partida Bradul Putna – Dorna Vatra Dornei din cadrul Ligii a IV-a de juniori, nu s-a disputat întrucât echipa oaspete a ajuns târziu la joc, motivând defectarea mijlocului de transport. Comisia a hotarât omologarea jocului cu 3-0 în favoarea echipei Bradul Putna si sanctionarea formatiei oaspete cu avertisment si o penalitate sportiva în valoare de 100 lei.

– meciul Moldova Draguseni – Forestierul Frumosu din cadrul Ligii a V-a nu s-a disputat deoarece echipa oaspete nu s-a prezentat la joc. Comisia a decis omologarea jocului cu 3-0 în favoarea echipei Moldova Draguseni, sanctionarea gruparii Forestierul Frumosu cu avertisment, o penalitate sportiva de 200 lei si obligatia de a rambursa formatiei gazda suma de 200 de lei, reprezentând cheltuieli de organizare a jocului.

– întâlnirea Inter Capu Câmpului – Moldova Draguseni contând pentru Liga a V-a nu s-a disputat deoarece echipa oaspete nu s-a prezentat la joc. Comisia a decis omologarea jocului cu 3-0 în favoarea gruparii Inter Capu Câmpului, sanctionarea gruparii Moldova Draguseni cu avertisment si obligatia de a restitui formatiei gazda suma de 200 de lei, reprezentând cheltuieli de organizare a jocului.

– jocul Locomotiva Zvoristea – Bucovina Costisa din cadrul Ligii a V-a nu s-a disputat deoarece echipa din Zvoristea nu a asigurat asistenta medicala. Comisia a decis omologarea jocului cu 3-0 în favoarea formatiei Bucovina Costisa, sanctionarea gruparii Locomotiva Zvoristea cu avertisment si o penalitate sportiva de 200 lei.

– la partida Florconstruct Patrauti – Avântul Todiresti, Liga a IV-a, seniori, încheiata cu scorul de 3-3, atât din raportul de arbitraj, cât si din raportul observatorului rezulta ca antrenorul si delegatul echipei gazda au adus injurii si amenintari brigazii de arbitri pe tot parcursul jocului, iar arbitrajul a fost realizat sub presiune. Comisia a hotarât omologarea jocului cu scorul de 3-0 în favoarea echipei Avântul Todiresti, suspendarea presedintelui de la Florconstruct Patrauti, Dragos Jureschi, si a delegatului echipei, Vasile Uhrec, pe o perioada de 7 luni pentru acte de incitare la violenta, suspendarea antrenorului Radu Casuba pentru doua jocuri si o penalitate sportiva de 150 lei.

– jocul Minerul Iacobeni – Rapid CFR Suceava, scor 1-1, a prezentat o conduita necorespunzatoare a jucatorilor echipei gazda, care au fost avertizati cu 5 cartonase galbene. Comisia a hotarât sanctionarea formatiei Minerul Iacobeni cu o penalitate sportiva de 50 lei.

De asemenea, în cadrul ultimei sedinte au fost suspendati urmatorii jucatori:

– Alexandru Marfici (Minerul Iacobeni – o etapa si penalitate sportiva de 20 lei);

– Iulian Taran (Avântul Todiresti – o etapa si penalitate sportiva de 20 lei);

– Andrei Durniuc (Somuzul Preutesti – doua etape si penalitate sportiva de 40 lei);

– Adrian Zavada (Rapid CFR Suceava – doua etape si penalitate sportiva de 40 lei)

– Iulian Magdici (Bucovina Badeuti – doua etape si penalitate sportiva de 40 lei);

– Vasile Ioneac (Bucovina Badeuti – o etapa si penalitate sportiva de 20 lei);

– Ionel Stoian (Florconstruct Patrauti – o etapa si penalitate sportiva de 20 lei);

– Mihai Olaru (Zimbrul Siret – doua etape si penalitate sportiva de 40 lei). 


Intră acum și în grupul de