FOTBAL : Raraul a revenit in liga judeteana


Intră acum și în grupul de

Aerostar Bacau – Raraul C-lung Moldovenesc 2 – 2 (0 – 0)

Raraul a rezistat doar un sezon rigorilor fotbalului profesionist. Dupa o promovare controversata, un tur cu rezultate dezastruose si o parte secunda a sezonului în care a dus o adevarata cursa de urmarire a echipelor aflate deasupra liniei retrogradarii, formatia câmpulungeana a spus „la revedere” Ligii a III-a, odata cu semiesecul înregistrat vineri pe terenul celor de la Aerostar Bacau, scor 2-2.

Desi se aflau pe locuri total opuse în clasamentul seriei, prima repriza a întâlnirii dintre Aerostar si Raraul nu a tinut cont de ierarhii si cele doua combatante au intrat la vestiare la egalitate, scor 0-0. Echilibrul de pe tabela de marcaj avea sa se rupa în minutul 60, când bacauanii reusesc deschiderea scorului prin Purica, care a reluat din apropierea portii o minge respinsa în prima faza de goalkeeperul Axinte. Trupa pregatita de Ioan Radu si-a dublat avantajul un sfert de ora mai târziu, la neîntelegere între Tivodari si acelasi Axinte.

Finalul meciului a apartinut însa oaspetilor, care au reusit sa revina spectaculos pe tabela prin doua goluri marcate în minutele 80 si 85. Mai întâi, Piticari reduce din diferenta la o faza în care a scapat singur cu portarul advers, pentru ca Ilie sa restabileasca egalitatea în urma unei lovituri libere, completata de o recentrare semnata de Popescu. Raraul putea sa produca surpriza în minutele de prelungire, dar Roxandari rateaza interceptia unei pase în careul bacauan si cele doua echipe termina nedecis.  

Desi în urma rezultatul de vineri, Aerostar Bacau – Raraul C-lung Moldovenesc 2 – 2, Raraul a pierdut orice sansa de evitare a retrogradarii, antrenorul-jucator Cristi Popescu spera ca echipa câmpulungeana sa evolueze în Liga a III-a si în sezonul viitor. “Avem semnale ca Pambac Bacau s-ar putea desfiinta la sfârsitul acestui sezon din pricina problemelor financiare, eventualitate în care am ramâne în esalonul trei, avantajati fiind si de un punctaj bun. De asemenea, exista posibilitatea sa cumparam un loc în viitoarea editie Ligii a III-a, în functie de oportunitatile care se ivesc în acest sens”, a precizat Cristi Popescu.

Actualul tehnician al Raraului a facut si o scurta analiza a parcursului echipei în actuala editie de campionat. “Rezultatele slabe din tur au cântarit foarte mult ecuatia retrogradarii. Cu doua-trei puncte câstigate în plus în prima parte a stagiunii, probabil altfel ar fi stat lucrurile acum. În retur am jucat mult mai bine, reusind sa luam puncte din confruntarile cu primele clasate. Desi era foarte greu sa ne îndeplinim obiectivul, am vrut sa terminam cu fruntea sus”, a mentionat acelasi Cristi Popescu. 


Intră acum și în grupul de