7500 de pachete de ţigări descoperite de poliţiştii de frontieră într-un autoturism, cu ocazia unui control în trafic


Intră acum și în grupul de

O cantitate de 7700 de pachete de ţigări a fost descoperită, marţi seara, într-un autoturism  care circula pe raza localităţii Moldova Suliţa, în timpul unui control în trafic efectuat de poliţiştii de frontieră suceveni.

Potrivit unui comunicat de presă al STPF Suceava, poliţiştii de frontieră de la SPF Izvoarele Sucevei au oprit, marţi seara, pentru control, pe raza localității sucevene Moldova Sulița, un autoturism marca Dacia Logan, condus de un tânăr în vârstă  de 25 de ani, care era însoțit de un bărbat de 33 de ani, ambii cetățeni români.

La controlul efectuat asupra mașinii, polițiștii de frontieră au observat mai multe colete voluminoase care conțineau țigări, iar în aceste condiţii cei doi au fost duşi la sediul instituției, în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii coletelor din maşina respectivă, au rezultat 7.700 pachete țigări de proveniență ucraineană, de diferite mărci, în valoare de 84 700 de lei, întreaga cantitate de ţigări fiind ridicată în vederea confiscării.

Totodată,  autoturismul în valoare de aproximativ 10.000 lei a fost indisponibilizat la sediul SPF Izvoarele Sucevei pentru  continuarea cercetărilor, iar cei doi bărbaţi sunt cercetaţi pentru contrabandă în formă agravantă.

“Lucrarea penală urmează să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc în vederea soluționării legale”, se mai precizează în comunicatul de presă. (Liliana Bujdei)

 

 


Intră acum și în grupul de