Pasager decedat si sofer grav ranit – scosi dintre fiarele contorsionate ale unei masini la Calugareni


Intră acum și în grupul de

O persoana de sex masculin, în vârsta de aproximativ 35 de ani, aflata pe scaunul din dreapta-fata a decedat luni dimineata, iar soferul a fost ranit grav dupa ce masina în care se aflau s-a izbit de un copac pe raza comunei sucevene Adâncata. Potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta „Bucovina” Suceava, luni dimineata, la ora 07:02, Detasamentul de Pompieri Suceava a intervenit cu o autospeciala de descarcerare si un modul SMURD pentru salvarea unei persoane implicate într-un accident rutier, pe raza localitatii Calugareni, si scoaterea dintre fiarele contorsionate a unei persoane decedate aflata pe scaunul din dreapta a unei Dacii break de culoare rosie.

„La sosirea echipajelor, s-a procedat la scoaterea persoanei ranite – conducatorul auto, s-a extras persoana decedata din autoturism – pasagerul din dreapta, s-au scos bornele la baterie si s-au verificat eventualele scurgeri de combustibil. Automobilul a fost avariat în proportie de 40%”, precizeaza ofiterul pentru relatii publice din cadrul ISU Suceava, capitanul Dan Baltaru .

Identitatea persoanei decedate înca nu era cunoscuta luni la prânz. Conducatorul auto, Marian C., în vârsta de 26 ani a fost transportat de urgenta la Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava pentru investigatii amanuntite. 


Intră acum și în grupul de