Un șofer băut a intrat cu buldoexcavatorul în două autoutilitare aflate într-o parcare în Sucevița


Intră acum și în grupul de

Un bărbat de 54 de ani din Sucevița este cercetat penal după ce, fiind băut, la volanul unui buldoexcavator, a avariat două autoutilitare aflate într-o parcare de pe DN 17 A.

Potrivit Poliției Județene Suceava, miercuri seara, polițiștii din Marginea au fost sesizați prin 112 despre faptul că un buldoexcavator a avariat două autoutilitare parcate pe DN 17A din comuna Sucevița.

În urma primelor cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, în timp ce conducea buldoexcavatorul  pe DN 17A pe raza comunei Sucevița, bărbatul de 54 de ani, aflat sub influența alcoolului, a intrat într-o parcare, ocazie cu care a pierdut controlul asupra direcției de mers și a avariat două autoutilitare.

Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,13 mg/l alcool pur în aerul expirat, după care, la spital, bărbatul de 54 de ani a refuzat recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În acest caz s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de „refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, ce va fi soluționat procedural


Intră acum și în grupul de