Doi bărbați, din Fălticeni și Dolhești, reținuți după ce au mințit în fața instanței într-un dosar de trafic de minori și proxenetism


Intră acum și în grupul de

Doi bărbați de 38 și 48 de ani din Fălticeni, respectiv Dolhești, au fost reținuți după ce au mințit în timpul unui proces în care este judecat un bărbat din Vadu Moldovei pentru trafic de minori și proxenetism.

Potrivit Poliției Județene Suceava, polițiștii Biroului Investigaţii Criminale Fălticeni au dispus, miercuri, efectuarea urmăririi penale faţă de un bărbat de 38 de ani, din municipiul Fălticeni şi unul de 48 de ani, din comuna Dolhești, pentru mărturie mincinoasă.

Ei sunt acuzați că, fiind audiaţi la Tribunalului Suceava în calitate de martori, într-o cauză penală privind pe un inculpat de 40 de ani din comuna Vadu Moldovei, trimis în judecată de D.I.I.C.O.T. Suceava pentru săvârşirea infracţiunilor de „trafic de minori” și „proxenetism”, au făcut afirmaţii mincinoase.

În acest caz s-a dispus măsura reţinerii pentru 24 de ore a celor doi suspecți, urmând ca să fie prezentaţi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Fălticeni pentru luarea unei măsuri preventive.

În baza ordonanței de reținere, cei doi bărbați au fost încarcerați în arestul I.P.J. Suceava.


Intră acum și în grupul de