Unităţile liceale din judeţul Suceava vor avea standuri de prezentare la Târgul ofertelor educaţionale destinat elevilor de clasa a VIII-a


Intră acum și în grupul de

Colegiile şi liceele din judeţul Suceava vor avea standuri de prezentare în cadrul celei de a XVIII-a ediţii a Târgului ofertelor educaţionale, ce va fi organizată, vineri, începând cu ora 10,00,  la Iulius Mall Suceava, de către Centrul Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică din cadrul CJRAE Suceava.

Potrivit unui comunicat de presă al Centrului Judeţean de Resurse şi Asistenţă Educaţională Suceava, unităţile liceale din judeţ îşi vor prezenta în cadrul acestui târg ofertele educaţionale pentru anul şcolar 2017-2018, iar fiecare unitate participantă va avea un stand de prezentare, unde se vor afla elevi şi profesori care vor oferi informaţii şi pliante vizitatorilor.

“Evenimentul se adresează elevilor din clasa a VIII-a, precum şi părinţilor acestora, care au posibilitatea să afle specificul fiecărui colegiu, liceu, pentru o mai bună orientare şcolară”, se precizează în comunicatul CJRAE Suceava.

Totodată, la standul Centrului Judeţean de Asistenţă Psihopedagogică, elevii vor beneficia de consiliere, consultanţă şi de testare în carieră. (Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de