Posturile de director de îngrijiri medicale şi de director financiar-contabil din cadrul Spitalului Județean de Urgență Suceava vor fi scoase la concurs în luna iunie

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, economist Vasile Râmbu, a declarat, joi, că în a doua parte a lunii iunie va fi organizat concursul pentru ocuparea posturilor de director de îngrijiri medicale şi de director financiar- contabil din cadrul instituţiei.

Râmbu a spus că mandatul de trei ani al directorului de îngrijiri medicale, Doina Chirap şi al directorului financiar-contabil, Constantin Boliacu se încheie la mijlocul lunii iunie.
Constantin Boliacu
El a precizat că până la sfârşitul lunii mai se va desfăşura şi concursul pentru ocuparea funcţiei de medic şef al Secţiei de Neurochirurgie şi a două posturi vacante de medic în specialitatea de obstetrică-ginecologie şi de psihiatrie, fiind efectuate demersuri către Universitatea de Medicină şi Farmacie Iaşi pentru desemnarea membrilor comisiei de examen.
Râmbu a menţionat că în această săptămână a fost ocupat prin concurs şi un post de inginer de sistem în cadrul Serviciului de management al calităţii serviciilor medicale.

(Liliana Bujdei)