Posturile de director de îngrijiri medicale şi de director financiar-contabil din cadrul Spitalului Județean de Urgență Suceava vor fi scoase la concurs în luna iunie


Intră acum și în grupul de

Managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Suceava, economist Vasile Râmbu, a declarat, joi, că în a doua parte a lunii iunie va fi organizat concursul pentru ocuparea posturilor de director de îngrijiri medicale şi de director financiar- contabil din cadrul instituţiei.

Râmbu a spus că mandatul de trei ani al directorului de îngrijiri medicale, Doina Chirap şi al directorului financiar-contabil, Constantin Boliacu se încheie la mijlocul lunii iunie.
Constantin Boliacu
El a precizat că până la sfârşitul lunii mai se va desfăşura şi concursul pentru ocuparea funcţiei de medic şef al Secţiei de Neurochirurgie şi a două posturi vacante de medic în specialitatea de obstetrică-ginecologie şi de psihiatrie, fiind efectuate demersuri către Universitatea de Medicină şi Farmacie Iaşi pentru desemnarea membrilor comisiei de examen.
Râmbu a menţionat că în această săptămână a fost ocupat prin concurs şi un post de inginer de sistem în cadrul Serviciului de management al calităţii serviciilor medicale.

(Liliana Bujdei)


Intră acum și în grupul de