Gheorghe Flutur acuza PSD ca „face blat”


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PD-L, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat marti, într-o conferinta  de presa, ca PSD „face blat” în campania electorala în mai multe orase, precizând ca a lansat candidati oficiali si candidati independenti, fosti membri PSD la Bucuresti, Bacau sau Târgoviste. La Bucuresti „doctorul Oprescu este cu halat alb si esarfa rosie pe dedesubt”. Flutur a aratat ca „întelegerile sunt tot mai vizibile” si în cazul altor localitati precum Bacau si Târgoviste.

Vicepresedintele PD-L sustine ca dupa primele zece zile de campanie electorala se constata o lipsa de dezbatere publica a proiectelor de dezvoltare. Gheorghe Flutur a mai mentionat ca lipsa de alternanta la putere în foarte multe judete din tara este cauza stoparii dezvoltarii.

Acesta a reamintit ca în mandatul 2000-2004, majoritatea Consiliilor judetene din tara erau conduse de membri PSD, iar în mandatul 2004-2008, aproape 20 de Consilii judetene sunt conduse de membri PSD. „Foarte multe judete nu au avut alternanta la putere”, a afirmat Gheorghe Flutur, aratând ca printre acestea se numara si judetul Suceava. 


Intră acum și în grupul de