FOTBAL : „Corbul” Danciulescu, vandut de „caini” la CFR Cluj?!


Intră acum și în grupul de

Cu toate ca ultima etapa a Ligii I a pus capat unui sezon încarcat de probleme si greutati, se pare ca apele nu s-au linistit nici acum la Dinamo. Mircea Rednic se pregateste de o revenire în forta, iar ca totul sa mearga bine în sezonul urmator este nevoie de sacrificii. Conform editiei online a site-ului Fanatik, „Puriul” i-a înstiintat pe actionarii din Groapa ca are de gând sa renunte la mai multi jucatori. Iar cap de afis au tinut Bogdan Lobont, Ionel Danciulescu si Cristi Pulhac.

Daca în privinta portarului înca se mai asteapta oferte fabuloase, viitorul celorlalti doi fotbalisti pare destul de clar. „Corbul” va pleca mai mult ca sigur la CFR Cluj, asta dupa ce actionarii lui Dinamo au batut palma cu omologii din Gruia. Danciulescu a fost si el încântat de idee, mai ales ca oficialii din Groapa au refuzat sa îi mareasca salariul, iar Andone a insistat pentru transferul sau. Si un alt motiv, destul de important, este ca va evolua sezonul urmator direct în grupele Ligii Campionilor.

Cât despre Cristi Pulhac, el este asteptat cu bratele deschise de cei de la Poli Timisoara. Însusi Cristi Borcea s-a deplasat în Banat pentru a se ocupa de transfer, ceea ce lasa loc mai multor interpretari. Fotbalistul lui Dinamo poate fi vândut pe o suma de bani, dar cea mai profitabila tranzactie ar fi un schimb de jucatori. Si asta daca cel vizat este Artiom Karamian, care evolueaza pe acelasi post cu Pulhac. Totodata, portarul Marius Popa ar putea intra în ecuatie, dar patronul de pe Bega va trebui sa mai achite si o diferenta.


Intră acum și în grupul de