Local Kombat : „Pitbull Challenge 2” la Botosani!


Intră acum și în grupul de

Anuntata initial ca va avea loc la Piatra Neamt, editia a doua a galei “Pitbull Challenge”, organizata de falticeneanul Ionut Atodiresei, se va desfasura sâmbata, la Botosani. Gazda evenimentului va fi sala de sport a Colegiului National “Gheorghe Asachi”. La competitie, care se va derula dupa reguli de lupta similare celor din K1, vor lua parte luptatori din Timisoara, Galati, Iasi, Bucuresti si Botosani.

În decembrie 2007, luptatorul Ionut Atodiresei a organizat prima gala de acest gen în Suceava. „Pitbull-ul” asa cum este cunoscut falticeneanul în circuitul Local Kombat, a anuntat ca vineri, 16 mai, va avea loc cântarul oficial si conferinta de presa urmând ca sâmbata, de la ora 22, sa se dispute 6 meciuri între sportivi din toata tara. Capul de afis îl constituie „Meciul Gigantilor”, în care reprezentantul gazdelor, Felix Alexoaie, va lupta la categoria grea. Fostul boxer botosanean de 1,94 metri si 120 de kilograme va întâlni un luptator din Iasi, de 2,11 metri si 144 de kilograme. Acesta este si singurul element nou adus de organizatori fata de prima gala „Pitbull Challenge”. Promotorul Ionut Atodiresei a anuntat ca la urmatoarea gala care va avea loc la Suceava va participa si un lupt[tor din strainatate.

”Încercam sa crestem de la o editie la alta si vrem ca urmatoarea gala sa fie mai tare. La Suceava vrem sa venim cu un meci international. Scopul nostru este sa facem progrese si de aceea, eu consider ca aceasta gala va iesi mai reusita decât prima. Când vom veni la Suceava cu « Pitbull Challenge 3 » vrem sa facem spectacol pentru publicul sucevean si pentru lumea de acolo”, a declarat Ionut Atodiresei.

Oaspete de seama la Suceava, Catalin Morosanu, cunoscut ca „Moartea din Carpati”, nu va fi prezent la Botosani. La „Pitbull Challenge 2” va veni, însa, cel mai bun arbitru român din Local Kombat, Cezar Gherghe dar si promotorul celebrelor gale, Eduard Irimia.


Intră acum și în grupul de