FOTBAL. Liga III-a : Marian Pana a intrat in febra pregatirii viitorului sezon

Chiar daca pentru Cetatea, actuala stagiune fotbalistica se încheie vineri, antrenorul Marian Pana se gândeste deja la pregatirea viitorului sezon de Liga a II-a . Oficialul gruparii de pe Areni intentioneaza sa demareze începând de luni primele negocieri cu jucatorii aflati în atentia clubului sucevean. „Saptamâna viitoare e momentul adevarului. Vrem sa punem în practica lucrurile pe care le-am schitat în privinta viitorului acestei echipe. Dorim sa ne interesam de situatia contractuala a fotbalistilor pe care îi avem în vedere pentru un eventual transfer, sa perfectam doua cantonamente si un turneu de meciuri amicale”, a anuntat Marian Pana.

Desi culorile oficiale formatiei sucevene sunt galben-albastru, tehnicianul Cetatii doreste ca în sezonul viitor, echipamentul Cetatii sa fie poarte culorile alb-albastru. „Trebuie sa gasim o firma foarte buna de echipament sportiv în vederea semnarii unui contract. Mi-as dori sa jucam în alb-albastru începând cu editia viitoare de campionat”, a mentionat seful bancii tehnice de pe Areni.

Cetatea îsi va încheia oficial conturile cu Liga a III-a odata cu partida pe care o va disputa vineri pe teren propriu, în compania celor de la Politehnica Galati. Dupa acest ultim joc, componentii lotului vor ramâne la Suceava pâna miercuri, când este programata si masa festiva a sfârsitului de sezon. „Vrem sa câstigam în ultima etapa pentru a ne putea bucura de promovare alaturi de suporteri”, a încheiat Marian Pana, care intentioneaza sa se ocupe pâna la sfârsitul lunii mai de pregatirea individuala a mai multor juniori din propria pepiniera care se afla în atentia primei echipe.