FOTBAL. Liga III-a : Marian Pana a intrat in febra pregatirii viitorului sezon


Intră acum și în grupul de

Chiar daca pentru Cetatea, actuala stagiune fotbalistica se încheie vineri, antrenorul Marian Pana se gândeste deja la pregatirea viitorului sezon de Liga a II-a . Oficialul gruparii de pe Areni intentioneaza sa demareze începând de luni primele negocieri cu jucatorii aflati în atentia clubului sucevean. „Saptamâna viitoare e momentul adevarului. Vrem sa punem în practica lucrurile pe care le-am schitat în privinta viitorului acestei echipe. Dorim sa ne interesam de situatia contractuala a fotbalistilor pe care îi avem în vedere pentru un eventual transfer, sa perfectam doua cantonamente si un turneu de meciuri amicale”, a anuntat Marian Pana.

Desi culorile oficiale formatiei sucevene sunt galben-albastru, tehnicianul Cetatii doreste ca în sezonul viitor, echipamentul Cetatii sa fie poarte culorile alb-albastru. „Trebuie sa gasim o firma foarte buna de echipament sportiv în vederea semnarii unui contract. Mi-as dori sa jucam în alb-albastru începând cu editia viitoare de campionat”, a mentionat seful bancii tehnice de pe Areni.

Cetatea îsi va încheia oficial conturile cu Liga a III-a odata cu partida pe care o va disputa vineri pe teren propriu, în compania celor de la Politehnica Galati. Dupa acest ultim joc, componentii lotului vor ramâne la Suceava pâna miercuri, când este programata si masa festiva a sfârsitului de sezon. „Vrem sa câstigam în ultima etapa pentru a ne putea bucura de promovare alaturi de suporteri”, a încheiat Marian Pana, care intentioneaza sa se ocupe pâna la sfârsitul lunii mai de pregatirea individuala a mai multor juniori din propria pepiniera care se afla în atentia primei echipe.


Intră acum și în grupul de