FOTBAL : Sepsi va fi imprumutat de Benfica!


Intră acum și în grupul de

Se pare ca fundasul Laszlo Sepsi, jucatorul celor de la Benfica Lisabona, nu si-a gasit locul printre fotbalistii de pe Estadio da Luz. Internationalul român are sanse foarte mari sa fie împrumutat sezonul urmator la o alta echipa. Principalul motiv al oficialilor portughezi este ca jucatorul trebuie sa evolueze în mod constant, pentru a prinde cât mai multa experienta.

Sepsi a fost transferat în luna ianuarie de la Gloria Bistrita, iar în tot acest timp a bifat doar sapte prezente pentru noul sau club. Fotbalistul în vârsta de 21 de ani a debutat la nationala mare în meciul de pomina contra selectionatei Rusiei, partida adjudecata de tricolori cu scorul de 3-0. Însa toate aceste reusite din ultima vreme nu l-au ajutat deloc la Benfica Lisabona, acolo unde postul sau este puternic amenintat de alti doi fotbalisti extrem de talentati.

Internationalul brazilian Leo a reusit sa îsi prelungeasca întelegerea cu gruparea portugheza, iar Jorge Ribeiro se va alatura în curând lotului de pe da Luz. Ultimul vine de la Boavista, iar prestatiile sale l-au convins pe selectionerul Scolari sa îl includa în lotul Portugaliei pentru Euro 2008. Însa românul mai are o sansa, decizia finala asupra viitorului sau urmând a fi luata dupa instalarea unui nou antrenor pe banca Benficai.


Intră acum și în grupul de