Un bărbat din Frasin care, încătușat, a lovit cu capul în față un polițist, a fost arestat preventiv


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din Frasin care a spart cu o sticlă parbrizul mașinii de poliție ce intervenise pentru a-l calma și apoi, încătușat fiind, a lovit cu capul în față un polițist, a fost arestat preventiv.

Potrivit Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului, procurorii au dispus, miercuri, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de Ioan Popescu pentru ultraj și tulburarea ordinii şi liniştii publice.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, marți, un agent șef principal de poliţie în cadrul IPJ Suceava- Politia orașului Frasin, aflat  în exercitarea atribuţiilor de serviciu, a fost direcţionat, împreună cu agent de poliție a localul  aparținând societății Hattris Bet S.R.L  Frasin, pentru că Ioan Popescu, aflat în stare de ebrietate, distruge bunuri ale unității.

După sosirea polițiștilor, Popescu a fost agresiv, iar la un moment dat a aruncat cu o sticlă spre autospeciala de poliție spărgând parbrizul acesteia, iar ulterior, după ce a fost încătușat, a lovit cu capul  pe agentul șef principal de poliție în zona fetei,  cauzându-i leziuni ce necesită pentru vindecare 5-6 zile de îngrijiri medicale.

Agresorul a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Gura Humorului cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă, fiind emis mandatul de arestare preventivă pentru 30 zile, precizează sursa citată. (N.B.)


Intră acum și în grupul de