PNL are candidati femei la functia de primar intr-un numar de 180 de localitati


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, a declarat vineri, la Suceava, ca PNL are candidati femei la functia de primar într-un numar de 180 de localitati, din care sase în municipii resedinta de judet si peste cinci sute de candidati femei pentru Consilii locale si judetene. Aceasta a aratat ca, potrivit sondajelor, majoritatea femeilor candidat de primar vor intra în turul doi de scrutin si pot câstiga functia de primar, ceea ce dovedeste ca electoratul doreste un alt tip de lider, care sa iasa din zona conflictuala, a vorbelor si sa dea garantia unei onestitati.

Norica Nicolai a mai adaugat ca la alegerile locale din acest an, în foarte multe localitati va fi organizat un al doilea tur de scrutin pentru alegerea primarilor, întrucât foarte putini primari vor fi alesi în urma primului tur, aceasta situatie fiind determinata de maturizarea si cresterea exigentei electoratului.

Vicepresedintele PNL a apreciat ca la alegerile locale care vor avea loc luna viitoare, PNL va obtine un scor national de 17-20 de procente din voturile electoratului, ceea ce presupune „consolidarea unui electorat liberal specific”. 


Intră acum și în grupul de