Gheorghe Flutur, la vremea decontului promisiunilor facute in 2004


Intră acum și în grupul de

Deputatul PSD de Suceava, Eugen Bejinariu, a cerut vineri, fostului ministru al Agriculturii, sa spuna care din promisiunile pe care le-a facut în 2004 au fost respectate. Bejinariu a spus într-o conferinta de presa ca Gheorghe Flutur va trebui sa explice unde sunt pietele cartofului si ce fac oamenii cu recolta de cartofi sau despre renta viagera. „A luat pamântul de la necajiti si acum va trebui ca acei oameni sau statul sa dea banii înapoi”, a afirmat deputatul PSD. Acesta i-a reamintit fostului ministru al Agriculturii ca a promis intabulari gratuite si tribunale ale pamântului si i-a cerut totodata sa precizeze unde sunt subventiile pentru agricultorii din Suceava.

„În campania din 2004 a promis niste lucruri sucevenilor si a primit voturi. Sunt lucruri promise de el si de echipa lui. Mi se pare normal sa raspunda, pentru ca este un moment al decontului si trebuie sa-si prezinte activitatea”, a spus Bejinariu.

Acesta a tinut sa arate ca Gheorghe Flutur este prezent în judet „numai prin afise si prin cateii care raspund”. „Doreste sa fie presedinte al CJ, dar nu are nici macar o zi experienta în administratia publica. Nu stie cum functioneaza institutiile statului. Mi-a spus cineva ca a mers pâna acolo încât l-a amenintat pe ÎPS Pimen ca, daca nu-l sustine în campania electorala, dupa ce va ajunge presedinte al CJ îl va destitui din functie”, a declarat Bejinariu.

Mai mult, deputatul PSD a mai afirmat ca Gheorghe Flutur nu este interesat de ceea ce se întâmpla în judetul Suceava, în schimb, îi place sa apara la televizor, „chiar si pe post de recuzita”. Bejinariu a amintit ca senatorul sucevean a spus într-o emisiune televizata ca în noaptea în care s-au produs inundatiile la Arbore unde, în urma viiturii au murit oameni, acesta a ajuns la locul dezastrului în trei ore si jumatate „Ce a facut la Arbore pentru cei care au fost luati de viitura cu tot cu case? Si-a facut campanie si imagine. Tinând cont ca era la Voronet, la o petrecere, de ce a ajuns în trei ore si jumatate, ca e aproape? El putea ajunge foarte repede, dar nu era cameramanul la îndemâna si nu putea ajunge acolo fara sa fie filmat si dat pe toate posturile de televiziune”, a conchis Eugen Bejinariu.


Intră acum și în grupul de