PNL exclude colaborarea cu PD-L pentru functiile de vicepresedinte la Consilii judetene


Intră acum și în grupul de

Aflat la Suceava, vicepresedintele PNL, Norica Nicolai, a declarat vineri, în conferinta de presa, ca pentru Consiliile judetene conducerea partidului acorda libertate organizatiilor locale sa faca aliante si sa îsi optimizeze sansele, astfel încât acolo unde nu se obtine presedintia CJ, sa obtina functia de vicepresedinte. Aceasta a exclus însa orice colaborare cu PD-L pentru functii de conducere în Consilii Judetene si a spus ca doar „în cazuri justificate” se vor putea face întelegeri cu PD-L pentru posturi de viceprimar. Norica Nicolai a subliniat ca PNL nu întelege sa dea sprijin nici unui candidat liberal-democrat, întrucât PD-L este un partid al „oportunistilor politici”, care au uitat ca liberalii i-au ajutat „sa nu cada în istoria politica”, si care încearca, în mod constant, sa scoata PNL de pe scena politica.  

O usa închisa vor gasi la PNL cei care au plecat din acest partid pentru a se înscrie în PD-L, sustine Norica Nicolai, mentionând ca acestia sunt cei nemultumiti ca nu au obtinut posturile pe care si le doreau. „Este momentul ca PNL sa functioneze fara a se împaca cu acest comportament politic de oportunism abject. Nu ne mai trebuie astfel de oameni”, a afirmat vicepresedintele PNL.

Norica Nicolai a mai precizat ca initial PNL nu excludea o colaborare cu PD, dar s-a ajuns la concluzia ca nu se poate colabora cu un partid unde se afla cei „care au tradat liberalismul”. 


Intră acum și în grupul de