Fotbal, Juniori : Cetatea – Poli Iasi, pe Areni


Intră acum și în grupul de

Echipele de juniorii A si B ale Cetatii Suceava vor întâlni duminica, pe teren propriu, reprezentativele similare ale Politehnicii Iasi, în doua partide contând pentru etapa a XXVIII-a din cadrul ultimei serii a Campionatului National.

Având în vedere numele adversarului, unul de traditie în fotbalul românesc, conducerea clubului sucevean a decis ca ambele meciuri de mâine sa fie gazduite de stadionul Areni, începând cu ora 12, respectiv 14. „Pentru dezvoltarea calitatilor individuale este foarte important ca acesti copii sa evolueze pe o suprafata buna de joc. Din pacate, lipsa terenurilor este o problema majora cu care ne confruntam în acest moment la nivel juvenil”, a motivat antrenorul primei echipe, Marian Pana.

De altfel, seful bancii tehnice de pe Areni si-a exprimat intentia de a face un trial printre juniorii clubului în vederea viitorului sezon. „În cele doua saptamâni ramase pana la sfârsitul lunii mai, îmi doresc sa lucrez cu o parte dintre tinerii jucatori pe care îi avem la grupele de juniori”, a completat antrenorul gruparii sucevene.

În alta ordine de idei, cei mai tineri dintre fotbalistii Cetatii, grupa de juniori D, vor participa în perioada 19-22 mai la turneul zonal al Campionatului National, competitie gazduita de terenul sintetic din cadrul complexului „Emil Alexandrescu” din Iasi. Echipa pregatita de Victor Galusca va înfrunta de-a lungul întrecerii echipele LPS Roman, LPS Botosani si Noua Generatie Iasi, prima clasata în grupa urmând sa obtina biletele pentru faza superioara a competitiei. 


Intră acum și în grupul de