FOTBAL : Mitica Dragomir, taiat de pe lista oficialilor de la turneul final!


Intră acum și în grupul de

Mitica Dragomir intra mereu în conflict cu reprezentantii fotbalului românesc, fie ei presedinti de cluburi mai mici, sau chiar sefi la Federatie. Dar, pe cât de repede îsi bombardeaza victimele cu acuze si critici, pe atât de rapid îngroapa securea razboiului. Însa ultimele contre cu oficialii FRF par a fi unele cu un singur sens, caci Ionut Lupescu i-a pregatit sefului LPF o pedeapsa de zile mari.

„Corleone” a asigurat un show în stilul caracteristic la ultima Adunare Generala a Federatiei Române de Fotbal, lucru care a pus capat oricarei legaturi de prietenie cu trupa lui Mircea Sandu. Iar cea mai buna dovada este excluderea sa din delegatia care va face deplasarea la turneul final. „Domnul Dragomir poate sa mearga la Euro, însa nu cu nationala României. E liber sa fie prezent la toate meciurile. Nu avem nimic cu dânsul, pentru ca nu ne intereseaza parerile sale”, a declarat Ionut Lupescu, pentru Prosport. Pe lista oficialilor României sunt incluse 50 de persoane, iar unul dintre aceste locuri îi apartinea, prin statut, lui Mitica Dragomir. „Corleone” este seful Ligii Profesioniste de Fotbal, totodata ocupând functia de vicepresedinte al FRF.

Cum era de asteptat, Dragomir a atacat cu înversunare noua hotarâre. Mai mult, si-a criticat înca o data adversarii, dar l-a elogiat pe Mircea Sandu, într-o noua tentativa de armistitiu: „Sigur ca merg la toate partidele nationalei de la Euro, doar sunt prim-vicepresedintele FRF si al doilea om din fotbalul românesc. Voi merge sa reprezint Liga I, competitie care ofera destul de multi fotbalisti nationalei. E adevarat ca m-am mai contrat cu anumite persoane din conducerea FRF, dar numai cu functionari, pentru ca numai eu si Mircea Sandu suntem alesi, restul sunt numiti”.

Pâna la solutionarea problemei lui Mitica, norocosii de pe lista si-au ales deja destinatiile. „Nasul” va sta la Zurich, alaturi de ceilalti membri ai Comitetului Executiv al UEFA, iar Lupescu va conduce restul grupului la Santispark. Însa Dragomir poate prinde meciurile alaturi de membrii galeriilor, printre care este foarte iubit, daca e sa luam în considerare ultimele declaratii ale „Kaiserului”: „Pentru FRF nu conteaza parerea lui Dumitru Dragomir. Poate vorbi la LPF, acolo unde conduce el”.


Intră acum și în grupul de