O rulota auto – facuta scrum intr-un incendiu la Valea Putnei

O rulota auto aflata în curtea unui gater din Valea Putnei a ars luni, la primele ore ale diminetii, într-un incendiu cauzat de un scurtcircuit electric. Potrivit ISU Suceava, Detasamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Pojorâta au intervenit luni, la ora 03:06, cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la o rulota auto ce apartinea unei societati comerciale cu profil de prelucrare a lemnului din localitatea Valea Putnei, comuna Pojorâta.

Când pompierii au ajuns la fata locului, ardea rulota auto, construita din PAL pe suport metalic si a carei valoare estimata de proprietar este de 3.500 lei. Pompierii au lichidat incendiul în jumatate de ora.  

Din primele cercetari ale echipei aflata la fata locului a rezultat ca incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric favorizat de un conductor electric improvizat.

Pompierii au salvat hala gater, pavilionul administrativ si depozitul de materiale finite, în valoare de cca 400.000 lei.