O rulota auto – facuta scrum intr-un incendiu la Valea Putnei


Intră acum și în grupul de

O rulota auto aflata în curtea unui gater din Valea Putnei a ars luni, la primele ore ale diminetii, într-un incendiu cauzat de un scurtcircuit electric. Potrivit ISU Suceava, Detasamentul de pompieri Câmpulung Moldovenesc împreuna cu Serviciul Voluntar pentru Situatii de Urgenta Pojorâta au intervenit luni, la ora 03:06, cu doua autospeciale pentru localizarea si stingerea unui incendiu izbucnit la o rulota auto ce apartinea unei societati comerciale cu profil de prelucrare a lemnului din localitatea Valea Putnei, comuna Pojorâta.

Când pompierii au ajuns la fata locului, ardea rulota auto, construita din PAL pe suport metalic si a carei valoare estimata de proprietar este de 3.500 lei. Pompierii au lichidat incendiul în jumatate de ora.  

Din primele cercetari ale echipei aflata la fata locului a rezultat ca incendiul a fost cauzat de un scurtcircuit electric favorizat de un conductor electric improvizat.

Pompierii au salvat hala gater, pavilionul administrativ si depozitul de materiale finite, în valoare de cca 400.000 lei.


Intră acum și în grupul de