In week-end, politistii „au saltat” 9 permise de conducere


Intră acum și în grupul de

La sfârsitul saptamânii trecute, cadrele Biroului pentru Siguranta Circulatiei în Mediul Urban – Suceava si cele ale formatiunilor de profil din teritoriu, au efectuat o actiune de control, urmarind cu prioritate depistarea conducatorilor auto care conduc autovehicule sub influenta bauturilor alcoolice, precum si sanctionarea conducatorilor auto care încalca regimul legal de viteza. Si de aceasta data, sucevenii au demonstrat ca sunt vitezomani. Politistii au aplicat 326 sanctiuni, în valoare 32.200 lei, din care doua pentru alcool, 116 pentru depasirea limitei legale a vitezei, 28 pentru lipsa centurii de siguranta.  

În cadrul actiunii au fost retinute în vederea suspendarii  9 permise de conducere- 2 pentru alcool, 3 depasire, 2 pentru trecere peste calea ferata fara sa se asigure si 2 viteza, precum si doua certificate de înmatriculare.

Printre soferii depistati la volan sub influenta bauturilor alcoolice s-a aflat si M. Galaction, în vârsta de 45 ani, din orasul Gura Humorului. Acesta a condus autoturismul pe DJ 177, pe raza comunei Manastirea Humorului, având o alcoolemie de 0,58 mg/l în aerul expirat.


Intră acum și în grupul de