Handbal, Liga Nationala :Handbalistii suceveni au fost premiati in fata autoritatilor publice


Intră acum și în grupul de

Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv a gazduit luni dupa-amiaza, festivitatea de premiere a handbalistilor de la CS Universitatea Suceava.

În fata reprezentantilor Primariei Suceava, Prefecturii, Universitatii, Consiliului de Administratie al clubului, sponsorilor si suporterilor, sportivii antrenati de Petru Ghervan si Florin Leuciuc au fost felicitati pentru performantele realizate în editia 2007-2008 a Ligii Nationale: clasarea pe locul 5, calificarea în Cupa Challenge si participarea în sferturile de finala ale Cupei României.

Dupa ce în preambul li s-a facut câte o scurta prezentare a activitatii lor, handbalistii suceveni au patruns, pe rând, în teren, în ovatiile publicului prezent. Fiecare dintre ei a multumit tuturor celor care au fost alaturi de echipa de-a lungul întregului sezon, promitând totodata ca în viitorul campionat vor fi din nou la înaltime.

Spre seara, toti cei prezenti la LPS au fost invitati de oficialii clubului la un dineu, care a avut loc la Restaurantul „Bradet”. 


Intră acum și în grupul de