Batrana ranita grav intr-un autobuz, dupa o frana brusca


Intră acum și în grupul de

O batrâna a ajuns la Spitalul Judetean „Sf. Ioan cel Nou” cu multiple fracturi, dupa ce la o frâna brusca a cazut în autobuzul în care se afla. Potrivit IPJ Suceava, luni dimineata, la ora 09.00, Lucia T., în vârsta de 69 de ani s-a prezentat la Spitalul Judetean Suceava si a afirmat ca în timp ce se afla într-un autobuz de transport local, datorita frânarii bruste a soferului, s-a dezechilibrat si a cazut în interiorul autobuzului.

Batrâna a fost transportata la spital, unde i s-a stabilit diagnosticul: „fractura clavicula stânga, fracturi costale, hemitorace stânga si volet costal”, necesitând pentru vindecare circa 40-45 zile de îngrijiri medicale.

Soferul a fost identificat în persoana lui Victor C., în vârsta de 25 de ani, din municipiul Suceava. Acesta a declarat ca în timp ce conducea autobuzul, încercând sa evite impactul cu un autoturism care a iesit brusc în fata sa, a frânat, iar victima, care se afla în picioare, a cazut.

Conducatorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ, dupa care i s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.


Intră acum și în grupul de