Lungu: Nu e în ordine ce se întâmplă, azi, la Casa Culturii. Eu, ca primar, mă rușinez când merg acolo la spectacole și miroase a mancare


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, sustine o conferinta de presa.

”Am dat ordin de incepere a lucrarilor pentru reabilitarea a trei puncte termice din oras, Obcini, Zamca si zona Parc. Vom face lucrarile gradual.

Reabilitarea e programata sa dureze trei luni. Pe timpul lucrarilor, oamenii nu vor benefica de apa calda. Incepem cu Zamca 4.

Singurul sistem viabil si performant de caldura si apa calda e cel centralizat si trag nadejdea ca pana la urma, vom avea asa ceva.

Se vede o mica lumina la capatul tunelului. Avem un raspuns prin care ni se propune o colaborare pentru Casa Culturii din Suceava.

Avem voie sa facem reparatii si investitii la Casa Culturii, dar beneficiem de gratuitate la folosire. E foarte important d.p.d.v. arhitectural sa rezolvam situatia.

Ni se propune ca profitul sa fie impartit in jumatate. Pe noi ne intereseaza mai mult sa putem reda circuitului artistic Casa Culturii.

Nu vreau sa comentez, dar nu e in ordine ce se intampla, azi, la Casa Culturii. Eu, ca primar, ma rusinez cand merg acolo la spectacole si miroase a mancare.

Si in acest an, Pimaria organizeaza Zilele Sucevei, la Iulius Mall, timp de trei zile. Vom cheltui 150.000 de lei.

Finantam in exclusivitate LIRA de AUR, ce va avea loc în perioada 2-4 iunie. Vom cheltui 100.000 lei si evenimentul va fi organizat la Teatrul <Matei Visniec>.”


Intră acum și în grupul de