Fiole și plicuri cu produse fitosanitare confiscate de polițiști de la trei ucrainence, în piața din Siret


Intră acum și în grupul de

Trei ucrainence s-au ales cu dosare penale pentru contrabandă și trafic de produse sau substanțe toxice, după ce au fost prinse comercializând ilegal produse fitosanitare în piața din Siret.

FOTO: arhivă

Potrivit Poliției Județene Suceava, un echipaj din cadrul Poliției orașului Siret a identificat marți dimineață în piața din localitate, trei femei cu vârste între 54 și 67 de ani, de cetățenie ucraineană, care dețineau și comercializau 263 de fiole și plicuri cu produse fitosanitare, toate inscripționate cu caractere chirilice, fără documente sau autorizații legale.

Cele trei femei au declarat că au achiziționat bunurile bunuri din Bazarul Cernăuți și le-au trecut în mai multe rânduri prin Punctul de trecere a frontierei Siret.

”Întreaga cantitate de produse fitosanitare a căror valoare urmează să fie stabilită de experții Oficiului Fitosanitar Suceava, a fost ridicată pentru cercetări, în cauză fiind întocmite trei dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de <contrabandă>  și <trafic de produse sau substanțe toxice>, ce vor fi soluționate procedural”, a informat sursa citată.


Intră acum și în grupul de