„Informaticienii” de la Palatul Copiilor – premiati la Concursul National „Marele Premiu al PNC Bucuresti”


Intră acum și în grupul de

La Palatul National al Copiilor Bucuresti, saptamâna trecuta s-a desfasurat Concursul National „Marele Premiu al PNC Bucuresti”, editia a XVII-a, sectiunea programare, Palatul Copiilor Suceava participând cu un echipaj format din 7 elevi si un profesor însotitor.

La concurs au participat echipaje din judetele: Botosani, Constanta, Cluj, Vâlcea, Timis, Braila si ale Cluburilor Copiilor din Bucuresti din sector 1, Scoala Happy Planet Kids Bucuresti, Cygnus Computer Bucuresti.

Cu premiul I s-au întors elevii Radu Stefanescu din clasa a II-a si Stefan Marcu din clasa a VI-a, premiul III a obtinut Maria Hlusneac din clasa a III-a, iar o mentiune a primit Diana Boca din calsa a IV-a.    

Potrivit profesorului de informatica al Palatului Copiilor Suceava, Stefania Soiman, tot în aceasta perioada s-a desfasurat concursul national „INFOKIDS”, editia a V-a, organizat de Cygnus Computer Bucuresti. La acest concurs au participat elevii Marcu Stefan si Cimbru Vlad, elevi la Colegiul National „Stefan cel Mare” în clasa a VI-a,  obtinând Premiul I pe echipe. 


Intră acum și în grupul de