Acasă Actualitate Handbal : Banchetul “studentilor”

Handbal : Banchetul “studentilor”


Intră acum și în grupul de

Oficiali si jucatori ai echipei CS Universitatea s-au întâlnit, luni seara, pentru a sarbatori, într-un cadru festiv, cel mai bun an din istoria handbalului sucevean. Elevii lui Petru Ghervan au fost felicitati si premiati la sala Liceului cu Program Sportiv, dupa care au petrecut câteva ore la Restaurantul „Bradet” din Suceava. 

Eleganta, bun gust si rafinament. Prin aceste cuvinte se poate descrie petrecerea de sfârsit de sezon a handbalistilor suceveni. Banchetul echipei CS Universitatea Suceava a avut loc luni, handbalistii sarbatorind din plin un campionat cu rezultate foarte bune, care i-au plasat pe locul 5 al Ligii Nationale si le asigura prezenta în viitoarea editie a Cupei Challenge.



Veniti cu prietenele, sotiile sau singuri, jucatorii suceveni au aratat la petrecerea de final de sezon ca stiu sa se bucure cu masura, chiar daca performantele obtinute în acest campionat le-ar fi dat dreptul la un banchet cu mai mult fast.

“Este frumos. Recunosc ca ma asteptam sa fie mai multi oameni în sala, dar este bine. Eu, personal, ma simt bine”, a spus Adi Mitrea, autor a 104 goluri în editia recent încheiata a Ligii Nationale. Extrema dreapta, Razvan Gavriloaia, a recunoscut ca “este o petrecere asa cum ne-am obisnuit. O petrecere restrânsa. Una cu mai multe persoane ar fi fost mai antrenanta, însa este bine ca suntem între noi”, în timp ce Leonard Bibirig a precizat ca “acesta este modul nostru de a ne distra si a ne simti bine”.  

La rândul sau, antrenorul Petru Ghervan a mentionat ca jucatorii si-au primit primele promise pentru îndeplinirea obiectivului,  acestea ridicându-se undeva peste 20.000 de euro. „La începutul campionatului am stabilit primele pe care jucatorii le vor primi în cazul în care îsi vor îndeplini obiectivele pentru acest sezon. Toti componentii echipei si-au primit azi restul de bani din primele de obiectiv, suma totala ajungând undeva la 20.000 de euro. În acest an, am încercat pentru prima oara sa facem în asa fel încât acest eveniment sa aiba un impact semnificativ în viata orasului, iar punctul de reper pe care l-am stabilit cu aceasta ocazie sa ne faca sa ne dorim mai mult pentru urmatorul sezon. Am  vazut cu totii ca interesul pentru handbal este din ce în ce mai mare la Suceava si sper ca noi, cei care muncim în acest sport, sa nu dezamagim, iar cei care au fost alaturi de noi sa fie si în continuare”, a declarat Petru Ghervan.

Daca handbalistii suceveni vor intra în vacanta pentru aproximativ o luna, nu acelasi lucru se va întâmpla cu Petru Ghervan, cel care va pleca în urmatoarele zile la Oradea, acolo unde este stabilit cantonamentul echipei nationale de handbal masculin. Secund al lui Aihan Omer la lotul national, Petru Ghervan îsi doreste acum calificarea României la turneul final al Campionatului Mondial de anul viitor din Croatia.


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version