(FOTO) Ziua Eroilor marcată la Suceava printr-o ceremonie religioasă şi militară. Prefectul și primarul Sucevei au depus coroane de flori la Monumentul Eroilor


Intră acum și în grupul de

Câteva zeci de suceveni au asistat, joi, în Cimitirul Pacea la Monumentul Eroilor, ceremonia religioasă și militară la comemorarea eroilor căzuţi pe câmpurile de luptă

La această manifestare au participat reprezentanți ai instituțiilor sucevene, cadre militare, elevi ai Şcolii Militare de Subofiţeri Jandarmi de la Fălticeni, dar și reprezentanți ai partidelor politice.

Festivitatea a început la ora 12.00, când un sobor de preoţi a oficiat o slujbă pentru pomenirea eroilor, iar apoi reprezentanți ai diferitelor instituții au depus coroane de flori la Monumentul Eroilor.

Între cei care au depus coroane de flori s-au aflat prefectul Mirela Adomnicăi, primarul Ion Lungu și viceprimarul Marian Andronache, vicepreședintele Consiliului Județean Suceava Viorel Seredenciuc , dar și şefii structurilor M.A.I. din judeţul Suceava.

De asemenea, au mai depus coroane de flori reprezentanţi ai partidelor politice, ai asociaţiilor cadrelor militare în rezervă, veterani de război şi elevi.

Evenimentul s­a încheiat prin defilarea jandarmilor, a pompierilor militari, elevilor Școlii de Subofițeri de Jandarmi din Fălticeni şi a fanfarei municipiului Suceava.(N.B.)

 

 


Intră acum și în grupul de