Acasă Actualitate Bărbat din Iași reținut pentru furturi de electrocasnice din locuințe din Ilișești...

Bărbat din Iași reținut pentru furturi de electrocasnice din locuințe din Ilișești comise anul trecut


Intră acum și în grupul de

Un bărbat din județul Iași a fost reținut de polițiștii suceveni fiind suspectat pentru furturi din locuințe din comuna Ilișești comise în cursul anului trecut.

Poliția Județeană Suceava arată că  în urma continuării cercetărilor într-un caz din iulie 2016 privind furtul din casa de vacanță nelocuită, situată în comuna Ilișești, aparținând unui bărbat de 63 de ani din municipiul Suceava a mai multor electronice și aparate, prejudiciul fiind de circa 3.000 lei, dar și a furtului în formă continuată, comis în perioada sărbătorilor de iarnă din 2016, în dauna unei femei de 59 de ani, din comuna Ilișești, căreia i s-au sustras electrocasnice în valoare de circa 2.000 lei, polițiștii au reuşit identificarea autorului ca fiind un bărbat de 31 de ani din județul Iași.



Astfel, în urma probatoriului administrat, s-a dispus reţinerea pentru 24 de ore a suspectului, ce a fost încarcerat în arestul I.P.J. Suceava, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava cu propunere de luare a unei măsuri privative de libertate. (N.B.)


Intră acum și în grupul de



Exit mobile version