Un adolescent din Siret a furat 300 de lei din vestiarul unei săli de sport din municipiul Suceava

Poliția municipiului Suceava a fost sesizată joi seară de un localnic de 38 de ani, despre faptul că, în cursul zilei,  persoane necunoscute i-au sustras fiului său minor o sumă de bani.

”Din primele cercetări, polițiștii au stabilit faptul că, joi, în jurul orei 16.00, minorul s-a deplasat la o sală de sport din municipiul Suceava pentru un antrenament cu echipa de fotbal, iar la final, în jurul orei 18.00, când a revenit la vestiar, a constatat faptul că, persoane necunoscute i-au sustras din buzunarul unei haine suma de 300 lei”, a informat Poliția Județeană Suceava.

Sursa citată a precizat că în urma măsurilor operative întreprinse de poliţişti, autorul furtului a fost identificat ca fiind un adolescent de 14 ani, din oraşul Siret, care a recunoscut comiterea faptei, declarând faptul că, din suma sustrasă a cumpărat un telefon, o pereche de pantofi tip sport, iar restul de bani i-a împărţit cu alți prieteni.

Bunurile au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, ce va fi soluționat procedural.