Sondajele de opinie lansate de PD-L au „rezultate halucinante” in opinia PSD


Intră acum și în grupul de

Prim-vicepresedintele PSD Suceava, eurodeputatul Catalin Nechifor, care este si seful campaniei electorale PSD în judetul Suceava, a apreciat miercuri, ca sondajul de opinie asumat de PD-L în municipiul Câmpulung Moldovenesc, a fost realizat de o firma de consultanta agricola si are rezultate „halucinante”. El a  aratat ca potrivit unor surse din PD-L, o mare parte din membrii fostului PD nu va vota cu senatorul Gheorghe Flutur pentru presedintia Consiliului Judetean. Nechifor a spus într-o conferinta de presa, ca sondajul PD-L în zona Câmpulung are „rezultate halucinante” pentru cei care stiu ce înseamna un demers sociologic, un sondaj de opinie. El a apreciat ca esantionul folosit masoara într-un bazin prea larg, reprezentând 15 % din numarul de votanti, iar rezultatele sondajului au fost facute publice a doua zi dupa ce s-au colectat chestionarele. „Dupa spusele PD-L, sondajul a fost facut  între 12-17 mai si orice persoana avizata stie ca este foarte complicat sa dai rezultatele la un sondaj la o singura zi dupa ce ai strâns chestionarele”, a mai spus Nechifor.  

El a aratat ca firma care a facut sondajul are sediul în Bucuresti, în sectorul 5, într-un apartament, se ocupa cu proiectarea sistemului contabil, programe de eficientizare a acestuia si proceduri de control a bugetului si consultanta privind managementul exploatatiilor agricole si fermelor. „PD-L sa vina cu institute serioase de cercetare a opiniei publice, INSOMAR, IRSOP, Gallup sau alte firme serioase care au dat rezultate concrete. Sau sa mai aiba rabdare pâna la 1 iunie, când vor avea sondajul adevarat, care va fi cu siguranta neplacut pentru ei”, a mai spus Nechifor.  

El a mai aratat ca din informatiile pe care le detine din interiorul PD-L, acest asa- zis sondaj de opinie s-a facut la o întrunire PD-L la Câmpulung Moldovenesc, la care au participat membri PD-L si sustinatori. „Din pacate pentru candidatul PD-L, doar 49,26 % dintre acestia îl sustin la functia de presedinte al CJ. Este un lucru neplacut pentru domnia sa, dar cât se poate de firesc pentru ca cei din PD nu vor vota niciodata cu Gheorghe Flutur la presedintia CJ Suceava, pentru ca cei din PD au avut doar de pierdut odata cu fuziunea PD-PLD. Au ramas fara functii, fara recunoastere în partid si nu vor vota cu el”, a mai spus Catalin Nechifor. El a aratat ca daca PSD ar fi facut astfel de demersuri la întrunirile de partid, scorul pe care Gavril Mîrza l-ar fi obtinut ar fi fost de suta la suta pentru el.


Intră acum și în grupul de