PNL crede ca politica suceveana are nevoie de o exorcizare


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele PNL Suceava, Mihai Aurel Steiciuc, a avertizat miercuri, ca politica din judetul Suceava „a fost confiscata” de disputa dintre doua persoane, Gheorghe Flutur (PD-L) si Gavril Mîrza (PSD). El a aratat ca nu mai conteaza în momentul de fata cine anume a început, ci doar ca cei doi au ajuns sa-si aduca problemele personale în planul politicii judetene si sa le transforme în probleme cu caracter judetean.

Steiciuc si-a exprimat indignarea, într-o conferinta de presa, asupra faptului ca orgoliile personale ale celor doi, interesele fiecaruia, necazurile din familiile ale celor doi au ajuns sa fie aduse în politica facuta la nivel de judet. „Aduc probleme personale în politica si transforma politica personala în politica de partid”, a mai spus Mihai Aurel Steiciuc.

El a mai aratat ca din aceasta cauza exista si agresivitatea ce creste si se manifesta în campania electorala si poate influenta negativ întreaga comunitate. Steiciuc a mai spus ca un preot i-a declarat, în urma cu mai multi ani, ca de când Gheorghe Flutur a intrat în politica, „parca a intrat si dihonia în politica”.


Intră acum și în grupul de