Tragic accident la Valea Putnei: Un motociclist de 29 de ani a murit după ce a fost proiectat pe acoperișul unei șuri


Intră acum și în grupul de

Un motociclist în vârstă de 29 de ani din municipiul Suceava și-a pierdut viața după ce s-a izbit de parapetul metalic de pe marginea drumului, fiind proiectat apoi pe acoperișul unei șuri la Valea Putnei.

FOTO: Facebook Pompierii Câmpulungeni

Potrivit Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, duminică, în jurul orei 12.55, un bărbat de 29 ani, din municipiul Suceava, în timp ce conducea motocicleta pe D.N. 17, pe raza localității Valea Putnei, din comuna Pojorâta, datorită faptului că nu a adaptat o viteză corespunzătoare, pe un sector de drum ușor în rampă, la intrarea într-o curbă ușoară la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers, a pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune cu parapetul metalic amplasat pe marginea din stânga a drumului, după care, conducătorul motociclului a fost proiectat pe acoperișul unei anexe gospodărești.

FOTO: Facebook Pompierii Câmpulungeni

”În urma producerii accidentului motociclistul a suferit leziuni grave, motiv pentru care i-au fost acordate îngrijiri medicale la fața locului de către un echipaj medical, ulterior fiind transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde a decedat la scurt timp”, a informat sursa citată.

FOTO: Facebook Pompierii Câmpulungeni

Intră acum și în grupul de