FOTBAL : Oaspete de seama la Gura Humorului: Rapid


Intră acum și în grupul de

Chiar daca echipa locala de fotbal se zbate în anonimatul campionatului judetean, acolo unde a ratat de curând calificarea la barajul de promovare în cel de-al treilea esalon valoric al tarii, iubitorii fotbalului din Gura Humorului au un motiv de bucurie: în luna iunie, în orasul lor va veni Rapid Bucuresti.

Echipele din Liga I pregatesc deja sezonul 2008-2009. Desi deocamdata nu stiu cine îi va antrena, rapidistii au aflat unde vor petrece primul cantonament al verii: la Gura Humorului. Nu este pentru prima oara când oficialii giulestenilor au ales un loc inedit de desfasurare a antrenamentelor.

Obisnuiti în ultimii ani cu cantonamente efectuate în strainatate, anul trecut, “alb-visinii” mergând în Elvetia la Crans Montana, jucatorii Rapidului vor participa la primul cantonament la Gura Humorului.
Oficialii giulesteni s-au orientat catre statiunea din judetul Suceava, considerata a fi un loc ideal pentru o pregatire fizica temeinica. Gura Humorului era o destinatie preferata de bucuresteni si în momentul în care la Rapid a venit antrenor Mircea Lucescu. Tehnicianul lui Sahtior Donetk mergea în dese rânduri la Gura Humorului cu fosta sa formatie, Corvinul Hunedoara.

Pe lânga obisnuitele sedinte de pregatire, la Gura Humorului giulestenii se pot delecta în cele mai diverse moduri. Vasile Maftei&Co pot vizita manastirile Voronet si Humor, Muzeul Obiceiurilor Populare sau Rezervatia Paleontologica “Piatra Pinului”. De asemenea, giulestenii îsi pot umple timpul liber dându-se cu parapanta, facând rafting sau mountain-bike. Seara, fotbalistii echipei care a terminat sezonul trecut pe locul 3, pot petrece în discotecile Marauder sau Yours.


Intră acum și în grupul de