FOTBAL : Ioan Andone a fost implicat intr-un accident rutier


Intră acum și în grupul de

Dupa ce a câstigat campionatul si Cupa României, bucuria realizarii eventului era sa îi fie curmata într-un mod cât se poate de tragic tehnicianului Ioan Andone. Miercuri, antrenorul CFR-ului a vazut moartea cu ochii.

Fara doar si poate însa, Ando este un om norocos. Dupa ce a întrecut Steaua pe ultima suta de metri, adjudecându-si titlul în chiar ultima etapa datorita unui penalty în a doua repriza a meciului cu Universitatea Cluj, „Falcosul” a fost implicat miercuri într-un accident rutier din care a scapat cât se poate de bine, atât din punct de vedere medical, cât si legal.

Masina lui Andone, un Mercedes ML, a acrosat o Dacie pe raza comunei Barcanesti, aproape de intrarea în orasul Ploiesti. În urma impactului, soferul Daciei a suferit leziuni usoare si a fost transportat la Spitalul Judetean Ploiesti, în timp ce Ando nu a patit absolut nimic.

Mai mult, tehnicianului campioanei va putea conduce în continuare fara nicio problema. Andone nu va ramâne fara permisul de conducere dupa acest accident, ci va primi doar o amenda si puncte de penalizare.


Intră acum și în grupul de